Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Drie gewonden bij aanrijding in Goes

Toegevoegd: 17-01-2007, 23.41 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes zijn woensdagmiddag drie personen gewond geraakt.

Op de 's-Heer Hendrikskinderendijk kwamen rond tien voor twee een 29-jarige automobilist uit Oost-Souburg en een 58-jarige Terneuzenaar met elkaar in botsing.

De Souburger keek even achterin zijn auto of alles goed ging met zijn kinderen en zijn hond. Toen hij weer vooruit keek zag hij dat de Terneuzenaar stilstond. Hij kon niet meer op tijd remmen en een botsing was het gevolg.

Drie personen die bij de 29-jarige in de auto zaten, een vrouw en twee kinderen, raakten gewond. De drie hadden rugletsel. Ze werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De beide bestuurders raakten niet gewond.

De auto van de Souburger raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde. Deze auto moest worden weggesleept. De auto van de Terneuzenaar had nauwelijks schade en de bestuurder kon zijn weg weer gewoon vervolgen.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren