Weerbericht:
Perioden met zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Middelburger de cel in voor oplichting bejaarden

Toegevoegd: 18-12-2020, 21.06 uur
Middelburger de cel in voor oplichting bejaarden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 41-jarige Middelburger S. A., die ervan werd verdacht bejaarde mensen voor bijna anderhalve ton te hebben opgelicht gaat voor twee jaar achter de talies. Van die twee jaar zijn echter zes maanden voorwaardelijk.


Daarnaast mag hij nog drie maanden celstraf uitzitten van een eerder voorwaardelijk opgelegde celstraf en zijn slachtoffers het afgetroggelde geld terugbetalen. A. bood zich bij hem bekende ouderen aan als 'tuinier' en wist binnen de kortste keren de bejaarde, bereidwillige geld afhandig te maken.

De smoezentrommel van A. leek schier onuitputtelijk: geld voor een peperduur treinkaartje, hij was overvallen, zijn vader had geld nodig om een eigen zaak te kopen, geld om een geblokkeerd mega-banktegoed te deblokkeren, schuldeisers die hem op de nek zaten etc. Tijdens de behandeling van zijn zaak zei A. - net als bij eerdere zaken - veel spijt te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren