Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 241 km

Gewonde bij aanrijdingen op Patijnweg Goes

Toegevoegd: 17-01-2007, 23.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Patijnweg in Goes zijn woensdagmiddag kort na elkaar twee ongevallen gebeurd. Bij één van de twee raakte er één persoon gewond.

Rond tien over vier werd een 14-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangereden door een personenauto. Het ongeluk vond plaats toen de jongen met zijn fietste weg over wilde steken. Hij liep schaafwonden en kneuzingen op.

Ongeveer twintig minuten later bosten drie auto's op elkaar toen een 72-jarige man uit 's-Gravenpolder niet op tijd doorhad dat zijn voorganger afremde voor een rood stoplicht.

Door de botsing schoot de auto van de voorganger door. Zodoende raakte ook een derde auto betrokken bij deaanrijding. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren