Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 412 km

Man onder invloed van drugs achter het stuur

Toegevoegd: 19-12-2020, 12.38 uur
Man onder invloed van drugs achter het stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT MAARTENSDIJK - Een motoragent heeft vrijdagavond aan de Jacoba van Beirenstraat in Sint Maartensdijk een 19-jarige man uit die plaats aangehouden. Bij controle bleek hij onder invloed van drugs achter het stuur te zitten.


De man werd rond 23.15 uur aan de kant gezet toen de agent zag dat hij tijdens het rijden zijn mobiele telefoon vast had. Omdat bij de diender bekend was dat de man drugs zou gebruiken werd ook besloten om een test bij hem af te nemen om te zien of hij onder invloed was.

Die test viel positief uit. De man was mogelijk onder invloed van THC, cocaïne en MDMA. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar heeft een arts bloed bij de man afgenomen om te onderzoeken of hij daadwerkelijk onder invloed was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anymous (19-12-2020 om 19:35)
Zou hem opgeven vd cursus!
Cookie-instellingen beheren