Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt onder invloed van amfetamine

Toegevoegd: 20-12-2020, 15.04 uur
Man rijdt onder invloed van amfetamine
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

STEENBERGEN - De politie heeft vannacht in Steenbergen een 40-jarige man uit Sint Maartensdijk aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat.


De man werd even voor 05.00 uur gecontroleerd op de Zeelandweg-Oost. Onderzoek wees uit dat de bestuurder onder invloed was van amfetamine.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drugs Bunny (21-12-2020 om 01:41)
Straaljager piloten krijgen het om lange missies te vliegen, commandos om eventueel extra lang scherp te blijven. ADHD patiënten om zich beter te concentreren. En als Formule 1 coureurs er mee gepakt worden zijn ze gediskwalificeerd vanwege oneerlijk voordeel dmv doping. Werking komt sterk overeen met cafeïne. Maar je mag er niet mee rijden. Dat het ongezond is staat buiten kijf, maar dat je er slechter van gaat autorijden??? Slaat echt nergens op.
Cookie-instellingen beheren