Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken automobilist verzet zich tegen arrestatie

Toegevoegd: 21-12-2020, 12.20 uur
Dronken automobilist verzet zich tegen arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij de Valckenisseweg in Rilland heeft de politie zondagavond een man aangehouden die onder invloed van alcohol reed. De man verzette zich tegen zijn arrestatie, zo meldt de politie.


Agenten zagen de 53-jarige automobilist, afkomstig uit Yerseke, rond 18.50 uur rijden over de A58 bij Krabbendijke. Hij viel op door zijn slingerende rijgedrag en zijn snelheid: hij reed namelijk tegen de 170 kilometer per uur. De man had zijn voertuig duidelijk niet meer helemaal onder controle want hij belandde meerdere keren op de vluchtstrook.

Bij de Valckenisseweg in Rilland kon de man aan de kant worden gezet. De politie besloot hem aan te houden maar de man verzette zich. Hij kon desondanks in de boeien worden geslagen. De man is naar een politiebureau gebracht. Daar blies hij op de ademanalyse-apparatuur een waarde van 800 Ug/l: ruim 3,6 keer meer dan toegestaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (24-12-2020 om 00:59)
Netjes gedaan. Een mooie simsalabim actie.
Cookie-instellingen beheren