Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties voor poging overval Oostburg

Toegevoegd: 21-12-2020, 15.18 uur
Arrestaties voor poging overval Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft afgelopen week twee jongemannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poging om op 26 november in Oostburg een tankstation te overvallen.


Op donderdagavond 26 november kwam rond 20.00 uur een jongeman de shop van het Esso-tankstation aan de Bredestraat in Oostburg binnen. Een voorbijganger sloeg de overvaller met een boodschappentas, waarna de dader zonder buit op de vlucht sloeg. Bij de overval raakte een medewerkster dusdanig gewond dat ze met een ambulance naar de huisartsenpost werd gebracht.

Woensdagmorgen 16 december werd in Vlissingen een 18-jarige jongeman uit Oostburg opgepakt als verdachte. Een dag later volgde de arrestatie van een 19-jarige man uit Veere, zo is vanmiddag door de politie naar buiten gebracht. Het tweetal wordt er van verdacht de poging overval te hebben gepleegd, terwijl één van hen op de uitkijk stond. De politie is nog met het onderzoek bezig. Het tweetal zit nog vast en wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter Commissaris.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren