Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek overlijden in woning Tholen

Toegevoegd: 22-12-2020, 10.45 uur - Update: 22-12-2020, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie onderzoekt de dood van een persoon in een woning aan de Louisestraat in Tholen. Het slachtoffer werd vanochtend tevergeefs gereanimeerd.


De hulpdiensten kregen rond 08.50 uur een melding binnen van een reanimatie in de betreffende woning. Hierop werden diverse politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners overleed het slachtoffer ter plekke.

De politie probeert nu vast te stellen waardoor de persoon precies is overleden. Forensisch onderzoekers en tactisch rechercheurs gaan onderzoek doen. In eerste instantie werden enkele straten door de politie afgezet met linten maar inmiddels is de afzetting beperkt tot de Louisestraat.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@piet (22-12-2020 om 18:14)
Als men niet direct een natuurlijke doodsoorzaak kan vaststellen, is dit inderdaad normaal ja....
Piet Polletiek (22-12-2020 om 12:34)
Is dit het nieuwe normaal van de Politie als er iemand sterft aan zijn Rikketik, er een hele buurt voor lam te leggen? Ik vind dit erg pijnlijk voor de familie, die dit is overkomen!
Cookie-instellingen beheren