Weerbericht:
Zonnige perioden. In het noordwesten, later ook elders, (winterse) buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Vrouw Tholen stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 22-12-2020, 13.54 uur
Het politie-onderzoek wordt nu afgerond.
Het politie-onderzoek wordt nu afgerond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

THOLEN - De vrouw die vanochtend levenloos werd aangetroffen in een woning in Tholen stierf een natuurlijke dood. Dat concludeert de politie na onderzoek.


De hulpdiensten kregen rond 08.50 uur een melding binnen van een reanimatie in een huis aan de Louisestraat. Hierop werden diverse politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners overleed het slachtoffer ter plekke.

Forensisch onderzoekers en tactisch rechercheurs kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. In eerste instantie werden enkele straten door de politie afgezet met linten maar uiteindelijk beperkte de afzetting zich tot de Louisestraat. Rond 13.45 uur meldde de politie dat het onderzoek ter plaatse bijna was afgerond, dat er geen aanwijzigingen waren gevonden voor een misdrijf en dat wordt uitgegaan van een natuurlijke dood. Het onderzoek wordt dan ook beëindigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren