Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Vier drugspanden Sluis maanden dicht

Toegevoegd: 22-12-2020, 18.05 uur
Bij een loods aan de Expeditieweg in Oostburg trof de politie in oktober hennep en cocaïne aan.
Bij een loods aan de Expeditieweg in Oostburg trof de politie in oktober hennep en cocaïne aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Burgemeester Marga Vermue van de gemeente Sluis heeft gisteren vier panden laten sluiten vanwege een link met drugshandel.


Volgens de gemeente zijn op de locaties verschillende hoeveelheden soft- en/of harddrugs, middelen om hennep te kweken en een drugslaboratorium aangetroffen. De locaties bevinden zich aan de Zuiderbruggeweg in Sluis, de Sint Pietersdijk in Sint Kruis en de Mr. J.E. Risseeuwstraat en de Expeditieweg in Oostburg.

De adressen zijn op basis van het zogeheten Damoclesbeleid voor drie tot zes maanden gesloten. De sluitingen moeten volgens de gemeente bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren