Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 78 km

Bewoner perceel drugslab Westdorpe opgepakt

Toegevoegd: 23-12-2020, 18.19 uur
De man werd op een politiebureau in Middelburg aangehouden.
De man werd op een politiebureau in Middelburg aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - De bewoner van het perceel aan de Kerkdreef in Westdorpe, waar maandag 30 november jl. een crystal methlab werd ontdekt, is dinsdagmorgen aangehouden.


De man werd op een politiebureau in Middelburg aangehouden en kreeg dinsdagmiddag te horen dat hij vast blijft zitten. Hij is naar een politiecellencomplex gebracht en wordt verhoord. Politie en justitie onderzoeken zijn betrokkenheid.

De politie kwam het drugslaboratorium op het spoor na een tip. Met behulp van een arrestatieteam werd een inval in de loods gedaan. Hier werden vijf mannen gearresteerd. Het gaat om mannen in de leeftijd van 30, 39, 48, 53 en 56 jaar afkomstig uit Dominicaanse Republiek en Mexico.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren