Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voordeur opgeblazen bij woning in Kapelle

Toegevoegd: 24-12-2020, 01.10 uur
Er ontstond veel schade en de politie is op zoek naar de dader.
Er ontstond veel schade en de politie is op zoek naar de dader.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een 78-jarige inwoonster van Kapelle is woensdagavond zwaar vuurwerk door de brievenbus gegooid. Er ontstond veel schade en de politie is op zoek naar de dader.


Het zware vuurwerk ontplofte toen de vrouw de deur naar de hal wilde openen nadat er aangeklopt was. Volgens de politie was er een cobra 6 door de brievenbus gegooid bij de woning aan de Coxstraat. Er ontstond veel schade.

De politie is een onderzoek gestart om de dader(s) op te sporen. Deze zijn waarschijnlijk gevlucht via het pad tussen de Coxstraat en Elstarstraat richting 'het parkje'. Tijdens de vlucht is waarschijnlijk een cobra 6 en een set airpods verloren. Deze goederen worden nader onderzocht.

Daarnaast doet men een oproep aan de dader(s) om zich te melden bij het politiebureau in Goes of op het spreekuur van de wijkagent. Mensen die iets gezien hebben kunnen deze informatie ook doorgeven aan de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leida (27-12-2020 om 09:08)
Gewoon als je het weet . doorgeven aan de politie.. dit had een felle brand met dodelijke afloop kunnen veroorzaken. Fijne maatschappij hebben we toch met zo.n soort tuig, dat is nog een net woord.
Erik (25-12-2020 om 07:26)
Als je zoiets flikt ben je gewoon een laffe rat. Ik kan mij ook niet voorstellen dat je dit in je eentje doet, er zal ongetwijfeld een vriend(in) bij zijn geweest die die net zo schuldig is omdat hij/zij dit ook stil houdt. Afijn, wordt uiteindelijk toch wel gepakt, door zich niet aan te geven pakt de straf alleen hoger uit.
Nel (24-12-2020 om 22:39)
En nu alsjeblieft niet met een taakstraf wegsturen, als ze al gepakt worden. Hoe laag en a-so kan je wezen als je zoeites flikt!! En gelukkig is mevrouw er lichamelijk goed vanaf gekomen maar psychisch zal het wel een ander verhaal zijn! Ze hebben verdorie ook nog eerst aangeklopt. Poging tot doodslag is dit!
meedenker (24-12-2020 om 18:40)
Wat een held(en) om dit te doen, gestoord tuig is het in mijn optiek. Nu er een vuurwerkverbod geldt voor 2020 dit gelijk door zetten naar blijvende wetgeving en een import verbod instellen voor dat soort explosieven met daaraan het in bezit hebben hiervan op te nemen met strafvervolging.
Biggetje (24-12-2020 om 14:39)
Het is toch van de zotte dat nederland op het moment geregeerd wordt door de jeugd. Zij gaan tegenwoordig de diensten uitmaken en dat houd in rellen.
Michel (24-12-2020 om 14:31)
Hoe gestoord moet je dan wel wezen. Het wordt tijd dat dit tuig hard wordt aangepakt, wat voor leeftijd ze ook hebben.
Cookie-instellingen beheren