Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Hennepkwekerij bij toeval ontdekt in woning

Toegevoegd: 25-12-2020, 09.37 uur
De kwekerij in de woning in Nieuw- en Sint Joosland.
De kwekerij in de woning in Nieuw- en Sint Joosland.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie heeft gisteravond in een woning in Nieuw- en Sint Joosland een hennepkwekerij ontdekt. Ook werd er veel contant geld gevonden.


De politie was bezig met een onderzoek naar het bezit van illegaal vuurwerk. Er werd een kijkje genomen in de woning in Nieuw- en Sint Joosland. Op sterretjes na werd er geen vuurwerk gevonden. Wel troffen de agenten een in werking zijnde hennepkwekerij aan met 40 planten.

In de kelder van het pand werd ongeveer 120 gram gedroogde hennep aangetroffen. Ook werd er 4000 euro aan contant geld in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (26-12-2020 om 09:38)
Dus de politie gedoogd 't maar rolt 't wel op en dat vind jij goed gedaan?
@ willem (25-12-2020 om 22:28)
Ja want iets wat ook gewoon in de natuur groeit en waar wij als mens, net als vele dieren, receptoren voor hebben gekregen van moeder natuur, is bij voorbaat rotzooi....#knowthefacts
willem (25-12-2020 om 13:46)
das balen voor de kweker--goed gedaan, politie--weg met die rotzooi.
Cookie-instellingen beheren