Weerbericht:
Bewolkt en kans op lichte regen. Donderdag meer regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist onder invloed ramt gevel in Koewacht

Toegevoegd: 26-12-2020, 04.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOEWACHT - Een automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor veel schade gezorgd nadat hij met zijn auto tegen de gevel van een woning in Koewacht botste.


De bestuurder reed rond 01.55 uur over de Wouterij toen hij op de kruising met de Berlaersstraat rechtdoor reed en tegen een woning tot stilstand kwam. De automobilist probeerde nog achteruit weg te rijden, maar dit lukte niet. Omstanders pakten vervolgens de autosleutels af.

De bestuurder is opgevangen in een ambulance en onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Na een blaastest op de plaats van het ongeval is de man aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij is meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Een bouwspecialist heeft de schade aan de woning bekeken. Hier was onder andere het kozijn ontzet en zaten er scheuren in de muren.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (26-12-2020 om 09:27)
Ik hoop dat de verzekering alle schade op dit persoontje kan verhalen.
Fiona (26-12-2020 om 07:54)
Bravo, ze denken allemaal nog een ster te zijn op de weg en rijden zeer goed zelfs thuis in hun eigen bed maar niets is minder waar alleen zien vele het niet in, daar moet je nuchter voor zijn.
Cookie-instellingen beheren