Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z’n kant na ongeluk Mariekerkseweg

Toegevoegd: 26-12-2020, 14.32 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Bij een verkeersongeval op de Mariekerkseweg tussen Grijpskerke en Meliskerke is zaterdagmiddag een personenauto op zijn zijkant beland.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 13.15 uur. De Audi A4, nog maar drie maanden in het bezit van de huidige eigenaar, raakte eerst de bosjes in de rechterberm en kwam vervolgens op zijn zijkant tot stilstand. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar geen van de betrokkenen bleek gewond te zijn geraakt.

Vanwege het ongeluk was de weg meer dan een uur afgesloten. Het verkeer werd over het fietspad geleid. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weer overeind gezet en vervolgens afgevoerd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tor (27-12-2020 om 12:41)
Beste Gerwin, Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om de oorzaak van deze catastrofe te kunnen ontrafelen. Gelukkig niemand van de inzittenden gewond geraakt. Iedereen dus bij zijn volle positieven. Alleen Gerwin twijfelt sterk. Misschien het artikel nog eens opnieuw lezen. Als het dan nog niet helemaal duidelijk is, dan is er geen hoop meer. Eén ding is wel zeker, ook u gaat aan dit soort van dollemansritten meebetalen via uw verzekering. Daar hoeft u niet aan te twijfelen.
Timsalabim (27-12-2020 om 10:40)
Beste tor en al die andere stuurlui zonder audi.... Als je een klein beetje verstand hebt van auto’s weet je dat voorwiel aangedreven voertuigen meer als 200 pk niet goed kwijt kunnen op de weg, ik zie nergens op de foto’s een differentieel bij de achterwielen dus dit is gewoon een trage audi. 200 pk op 1850 kg is gewoon GEEN SPORTWAGEN; dit is zowiezo geen sportwagen maar een luxe familie station. Dit vermogen is leuk om goed en veilig in te halen maar meer is het ook niet. En die 5,7 van 0 naar 100 haalt de nieuwe totota corolla ook, indrukwekkend wellicht als je niet meer als 75 pk op het linker voorwiel gewend bent ja...
Pipo (27-12-2020 om 09:03)
190 pk inderdaad,Timsalabim,zo te zien. Reed er gisteren toevallig langs,is gewoon een recht stuk,niks aan de hand als je daar normaal rijdt
Tor (26-12-2020 om 20:47)
Beste Timsalabin, Ik check mijn gegevens altijd even voor ik hier reageer. Het zijn geen zes, maar 5.7 seconden om op honderd kilometer per uur te klokken. Ik wilde het graag afronden naar boven toe. En ja, het is een zeer krachtig aangedreven voertuig. Maar toch leuk dat je de moeite hebt genomen, je kennis aan het papier toe te vertrouwen.
Mijn mening (26-12-2020 om 20:07)
@ simsalaboem, kennelijk weet u alles... voorspelt u dan ook de oorzaak van dit ongeval. En het hoeft geen quatro te zijn om bv 170 pk te hebben. Ga eerst je huiswerk doen voordat u verkeerde opmerkingen plaatst.
Gerwin (26-12-2020 om 20:05)
Altijd prettig dat er zoveel mensen precies weten hoe het gebeurd is, dan hoef ik tenminste het artikel niet helemaal te lezen...
Cookie-instellingen beheren