Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Drie kinderen opgepakt voor ravage door vuurwerk

Toegevoegd: 26-12-2020, 16.40 uur
In de woning ontstond flink wat schade.
In de woning ontstond flink wat schade.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft drie minderjarige verdachten aangehouden voor het naar binnen gooien van vuurwerk bij een woning aan de Coxstraat in Kapelle, eerder deze week.


Het zware vuurwerk ontplofte toen de 78-jarige bewoonster de deur naar de hal wilde openen nadat er bij haar woning aangeklopt was. Volgens de politie bleek er een cobra 6 door de brievenbus te zijn gegooid. Er ontstond veel schade.

De politie meldt dat de verdachten in beperking zitten en dat daarom nog niet meer mededelingen kunnen worden gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (27-12-2020 om 12:39)
Wat je nu met deze opgepakte gastjes moet weet ik niet zo goed. Iedereen roept hier om zware straffen en om het betalen van veel schadevergoeding door de ouders. Als je zo'n aanslag pleegt op een dame van 78 jaar dan ben je nog te dom om te poepen en waarschijnlijk valt ook bij deze mensen de appel niet al te ver van de boom. Domheid is niet strafbaar Dus het zal wel met een sisser aflopen voor deze jongens vrees ik.
bram goeree (26-12-2020 om 23:43)
ik heb dit hier al zo vaak gezegd en lees steeds meer dat velen er ook zo over gaan denken.niet enkel straffen maar ook alle schade ook emotionele schade laten vergoede .of door hun of door hun ouders .anders luisteren ze toch niet
Nel (26-12-2020 om 22:48)
Taakstraf Grote Smurf?Die gastjes die zo iets bedenken verdienen een zwaardere straf. Ze hebben de bewoonster bewust naar de gang gelokt door op de deur tot twee keer toe te kloppen. Poging dus tot doodslag/ Maar er zal weer een zielenknijper aan te pas komen die gaat uitleggen dat de hersentjes ( als er al wat zit ) nog niet aan elkaar gegroeid zijn en ze dus niet de gevolgen hebben kunnen overzien.Zo gaat dat hier in dit land.
een inwoner (26-12-2020 om 22:16)
Hoe komen zulke snotneuzen aan cobra 6 Echt niet te geloven .
Tzalwel (26-12-2020 om 22:07)
Hoe komen "kinderen" aan zulk zwaar vuurwerk?? Wellicht de ouders ook eens flink onder handen nemen!
The Purge is coming! 31/12/20 (26-12-2020 om 20:14)
1995: Laten we een strijker in de vijver gooien. LACHEN! 2020: Laten we een handgranaat bij dat oude vrouwtje naar binnen gooien! LACHEN!!
Cookie-instellingen beheren