Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden ook mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw uit Burgh-Haamstede opgelicht via WhatsApp

Toegevoegd: 28-12-2020, 19.26 uur
De politie is op zoek naar de identiteit van deze man.
De politie is op zoek naar de identiteit van deze man.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - Een vrouw uit Burgh-Haamstede is volgens de politie via WhatsApp opgelicht door iemand die zich voordeed als haar zoon. De politie heeft de verdachte op beeld en zoekt getuigen.


De verdachte vraagt het slachtoffer te hulp. Of ze snel een groot geldbedrag wil overmaken, hij moet namelijk een urgente rekening betalen. Te goeder trouw helpt de moeder haar nep-zoon. Dan merkt ze dat ze is opgelicht en nooit daar haar eigen zoon is bevraagd om geld.

De politie heeft beelden van een man die in Nuenen het geld van de vrouw bij een pinautomaat staat te cashen. Hij staat redelijk goed op beeld en de politie hoopt dat iemand hem herkent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik Bruins (29-12-2020 om 15:52)
Het spijt me wel maar dit is nu al zo vaak op tv geweest. Sommige mensen zijn wel een beetje wereld vreemd hoor....
June (28-12-2020 om 20:25)
Onbegrijpelijk dat mensen daar nog steeds intrappen. Je gaar toch eerst je zoon bellen of bezoeken voordat je geld overmaakt? Als er een vreemde de telefoon opneemt dan hoor je dat toch?.?.?.?
bram goeree (28-12-2020 om 19:56)
erg dat er zulke mensen rond lopen .maar hij staat redelijk in beeld dus maar hopen dat hij snel gepakt word en dan alles terug laten betalen ,ook de emotionele schade en een grote bekeuring en/of celstraf
Cookie-instellingen beheren