Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Fietsster gewond na ongeluk bij Lewedorp

Toegevoegd: 29-12-2020, 10.13 uur
Het ongeluk gebeurde rond 09.25 uur op het fietspad.
Het ongeluk gebeurde rond 09.25 uur op het fietspad.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Een fietsster is vanmorgen bij Lewedorp gewond geraakt nadat een scooterrijder haar passeerde en de twee met elkaar in botsing kwamen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.25 uur op het fietspad langs de Postweg (N665). Een scooterrijder haalde de fietsster in en de twee kwamen hierbij vermoedelijk met elkaar in botsing.

De fietsster kwam ten val en is behandeld in een ambulance. Het slachtoffer is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (29-12-2020 om 10:41)
Ik fiets daar ook wel eens, het zijn niet de breedste paden daar. Heeft die scooterrijder niet gebeld of getoeterd? Of had de fietster het niet gehoord door windgeruis en/of had (zoals velen...) een earpod/koptelefoon in/op?.... de mensen moeten meer rekening met elkaar houden in het verkeer.
Cookie-instellingen beheren