Weerbericht:
Bewolkt en kans op lichte regen. Donderdag meer regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bedreigt mensen met nepwapen Middelburg

Toegevoegd: 29-12-2020, 10.28 uur
Man bedreigt mensen met nepwapen Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft een 21-jarige man uit Vlissingen aangehouden die in Middelburg verschillende mensen zou hebben bedreigd met een vuurwapen.


Zondagavond kwamen er bij de meldkamer meldingen van verschillende mensen die werden bedreigd. Hierna werd er een onderzoek ingesteld en kon de identiteit van de verdachte worden achterhaald. Agenten onderzochten het huis en de auto van de verdachte man. Onder de bestuurdersstoel van zijn auto werd het nepwapen aangetroffen.

De politie meldt dat het om een airsoft/C02 pistool gaat. Het pistool is in beslag genomen en tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren