Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Wegafsluiting na ernstig ongeluk in Kapellebrug

Toegevoegd: 29-12-2020, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLEBRUG - De Gentsevaart (N290) in Kapellebrug is op dit moment volledig afgesloten na een ernstig ongeluk eerder vanavond. Tot hoe lang de afsluiting nog gaat duren is niet bekend.


Even na zeven uur werd er een persoon aangereden door een automobilist. Er werden direct twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie heeft de weg in beide richtingen afgesloten voor sporenonderzoek wat later vanavond zal plaatsvinden. Er is ter plaatse een omleiding ingesteld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren