Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere aanhoudingen voor overval op tankstation

Toegevoegd: 29-12-2020, 21.22 uur
De overval in Krabbendijke bleef bij een poging.
De overval in Krabbendijke bleef bij een poging.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De politie heeft vorige week drie mannen uit Steenbergen, Made en Tholen aangehouden die ervan verdacht worden betrokken te zijn bij de mislukte overval op een tankstation in Krabbendijke.


De mannen uit Steenbergen en Made (27 en 19 jaar oud) zijn voor de rechter commissaris geleid. Die bepaalde dat de mannen langer vast moesten blijven zitten. De Tholenaar (25) is heengezonden nadat hij gehoord is door de recherche. Hij is nog wel verdachte in de zaak.

Uit het rechercheonderzoek bleek dat de twee verdachten uit Steenbergen en Made ook in aanmerking komen voor de overval in Rucphen. Ook in die zaak is inmiddels een derde verdachte aangehouden. Gisteren werd een 24-jarige man uit ’s-Heerenhoek aangehouden. Hij wordt in de komende dagen voor de rechter commissaris geleid. Die bepaalt vervolgens of deze verdachte in bewaring gaat.

Bij de overval in Rucphen werd een van de medewerkers bedreigd met een wapen en er werd een onbekend geldbedrag weggenomen. De overval in Krabbendijke bleef bij een poging. De dader of daders verlieten daar zonder buit het tankstation. De politie startte een onderzoek op beide incidenten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren