Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Twee mannen opgepakt na mishandeling in Goes

Toegevoegd: 29-12-2020, 22.21 uur
Twee mannen opgepakt na mishandeling in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In de Zaagmolenstraat in Goes zijn maandagmiddag rond 16.00 uur twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden een bewoner van het Molenplein te hebben mishandeld.


Het slachtoffer belde de politie nadat hij mishandeld was bij het verlaten van zijn woning. Eén van de twee greep hem bij zijn keel. Het slachtoffer kon vluchten en belde de politie. Hij gaf het signalement door van zijn twee belagers. Agenten gingen op zoek naar de twee mannen en troffen hen aan in de Zaagmolenstraat in Goes. Ze zijn aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Daar worden ze gehoord.

De twee zitten nog vast. Het gaat om twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 24 en 28 jaar oud. Wat de aanleiding was voor de mishandeling weet de politie nog niet. Dat is onderwerp van onderzoek. Het slachtoffer heeft geen letsel overgehouden, maar is wel erg geschrokken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren