Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Drie arrestaties vanwege bezit harddrugs

Toegevoegd: 30-12-2020, 11.54 uur - Update: 30-12-2020, 15.42 uur
De politie nam de aangetroffen drugs in beslag.
De politie nam de aangetroffen drugs in beslag.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie heeft dinsdagavond in Nieuw- en Sint Joosland drie personen aangehouden die samen in een auto zaten en harddrugs op zak hadden.


Agenten controleerden het voertuig van de drie rond 21.00 uur op de Langeweg (N665). Bij het aanspreken van de mannen roken ze al een sterke wietlucht. Vervolgens werd in totaal 44 gram aan drugs gevonden. "Het gaat om ongeveer 26 gram vermoedelijk heroïne en ongeveer 30 wit en bruine bolletjes van onbekende stof", zo meldt de politie.

De politie nam de drugs in beslag en arresteerde de drie verdachten. Het gaat om twee 17-jarige jongens uit Ridderkerk en Rotterdam en om een 21-jarige man uit Terneuzen. De auto werd bestuurd door de laatstgenoemde. De drie zitten vast voor verhoor. De politie wilde bij de Terneuzenaar na een speekseltest ook een bloedproef afnemen maar hierbij weigerde hij zijn medewerking, zo zegt de politie. Zijn rijbewijs is daarom ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren