Weerbericht:
Zonnige perioden, vanavond in het noorden regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikopter geland melding Westkapelle

Toegevoegd: 30-12-2020, 15.31 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij het Texaco-tankstation langs de N57 bij Serooskerke (W) is vanmiddag een traumahelikopter geland na een melding van een medische noodsituatie in Westkapelle.


Bij de ambulancemeldkamer kwam rond 14.10 uur een melding binnen van een ernstig incident bij de Noordstraat in Westkapelle. Hierop gingen twee ambulanceteams en de politie ter plaatse. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 opgeroepen. De helikopter kwam uiteindelijk niet naar Westkapelle maar landde voor een rendez-vous op een grasveld naast het eerder genoemde tankstation.

De ambulances reden samen met de politie met spoed naar het tankstation om daar vervolgens de patiënt over te dragen voor vervoer door de lucht naar een academisch ziekenhuis. Rond 15.10 uur is de patiënt per helikopter weggebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren