Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand verwoest woning Zonnemaire

Toegevoegd: 31-12-2020, 05.55 uur - Update: 31-12-2020, 06.42 uur
Door: Roland de Jong

ZONNEMAIRE - Een felle uitslaande brand heeft vannacht grote schade aangericht aan een hoekwoning in Zonnemaire. Het huis van de buren liep ook flink wat schade op.


Kort nadat de brand aan de Beatrixstraat rond 03.45 uur was ontdekt, was deze al uitslaand uit het dak. De brand bleek zich ook uit te breiden naar de naastgelegen woning en daarom werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen ter plaatse om de brand te bestrijden.

Rond 04.40 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de woning waarin de brand uitbrak op dat moment volledig in brand stond. De brand woedde op dat moment ook al bij de buren. Een half uur later kon de officier van dienst het sein 'brand meester' geven en was het gevaar voor uitbreiding naar nog meer woningen geweken.

Het was enige tijd onduidelijk of er nog mensen in de woning waren toen de brand uitbrak. Daarom stonden enige tijd twee ambulanceteams stand-by. Of er slachtoffers zijn gevallen, is nog niet duidelijk. Hoe de brand is ontstaan, is ook nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren