Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Autobanden in brand Poortershove Middelburg

Toegevoegd: 01-01-2021, 01.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een garagepleintje bij de Poortershove in Middelburg hebben onbekenden vanavond diverse autobanden in brand gestoken.


De melding van de brand kwam even voor 22.00 uur binnen. In eerste instantie werd de brandweer zonder spoed ter plekke gestuurd maar onderweg werden toch zwaailicht en sirene aangezet. Ter plekke bleek een flinke stapel autobanden in brand te staan. Het brandje ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

​De brandweerlieden hebben het brandje met behulp van een straal hoge druk geblust. In tegenstelling tot bij de buitenbrand eerder op de avond bij de nabij gelegen Radenhove werd nu overigens geen politie ingezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren