Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 77 km

Dode bij aanrijding op N253 in Oostburg

Toegevoegd: 01-01-2021, 01.31 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Op de Lange Heerenstraat (N253) bij Oostburg is op Oudejaarsavond iemand om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat heeft de politie bevestigd.


Net voor de rotonde bij de Maaidijk werd omstreeks 23.10 uur een voetganger aangereden door een personenauto. Na de melding werden direct de politie en de ambulancedienst opgeroepen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd opgepiept maar deze kwam uiteindelijk niet ter plaatse. Wel werd een Medische Urgentiegroep (MUG) uit België ingezet.

Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plekke, zo heeft de politie bevestigd. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt. De bestuurster van de auto is door agenten meegenomen voor verhoor. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

De weg is momenteel volledig afgesloten tussen Schoondijke en Oostburg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-1-2021 om 06:56)
Nauwelijks is het jaar begonnen en het eerste slachtoffer is weer al om leven gekomen in zeeland, veel sterkte voor de naaste .famielje
Mar (1-1-2021 om 18:36)
Wat ontzettend triest! Ontzettend veel sterkte voor alle betrokkenen.
F (1-1-2021 om 03:41)
Dat is denk ik een flinke klap geweest aan de schade te zien.. Veel sterkte voor de nabestaanden, wat een verschrikkelijk nieuws om te moeten krijgen zo op de jaarwisseling
Cookie-instellingen beheren