Weerbericht:
Vrij veel bewolking, vooral in het westen ook zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Politie: 'Op meerdere plaatsen onrustig op straat'

Toegevoegd: 01-01-2021, 02.02 uur
ME'ers op de been in Middelburg donderdagavond.
ME'ers op de been in Middelburg donderdagavond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens de jaarwisseling is het op meerdere plaatsen in de provincie onrustig geweest op straat. Dat meldt de politie via Twitter.


Volgens de politie waren op enkele plekken grote groepen personen op straat. De politie heeft daarom moeten optreden. "In Arnemuiden zijn vernielingen gepleegd. In Westkapelle en Zierikzee werd ook vuurwerk naar agenten gegooid", zo zegt de politie, die nog geen nadere details bekend heeft gemaakt.

De brandweer moest diverse keren uitrukken voor brandende autobanden en brandjes in containers. In totaal werden de verschillende Zeeuwse brandweerploegen zeker 50 keer opgeroepen. Grote branden waren er tot nu toe niet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws meisje (1-1-2021 om 10:25)
In Westkapelle was het gezellig en totaal niet onrustig en zover ik gezien heb is er geen vuurwerk naar hulpverleners gegooid . De inzet daarna door de politie was erg overdreven . Een jaarwisseling als altijd .
Cookie-instellingen beheren