Weerbericht:
Vooral in het noorden en uiterste zuiden mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Slachtoffer dodelijk ongeluk Oostburg is man van 43

Toegevoegd: 01-01-2021, 16.05 uur
Het ongeluk gisteravond bij Oostburg.
Het ongeluk gisteravond bij Oostburg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De voetganger die gisteravond om het leven is gekomen bij een ongeluk in Oostburg is een 43-jarige man uit Aardenburg. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het fatale ongeluk vond rond 23.00 uur plaats op de Lange Heerenstraat (N253). Vermoedelijk wilde de man richting huis lopen, omdat zijn auto zonder brandstof langs de weg stil was komen te staan. De man liep dus in de richting van Aardenburg. De auto van de man stond even verderop langs de weg. 

Een langsrijdende 25-jarige vrouw, eveneens afkomstig uit Aardenburg, zag de man niet lopen. Zij reed met haar auto de man aan.De vrouw belde meteen de hulpdiensten. Toen die ter plaatse kwamen is begonnen met reanimatie, maar dat mocht helaas niet meer baten.

De bestuurster is op het bureau gehoord door de politie. Zij bleek niet onder invloed van drank of drugs. De verkeerspolitie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. De weg is enige tijd afgesloten geweest zodat er een uitgebreid sporenonderzoek gedaan kon worden. Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf.

De politie is ook op zoek naar getuigen en wil graag weten of er automobilisten zijn die deze man tussen 22.00 en 23.00 uur hebben zien lopen over de Lange Heerenstraat in Oostburg. Getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camiel (1-1-2021 om 17:14)
Verschrikkelijk, op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Wat de oorzaak ook mag zijn, dit wens je niemand toe. Heel veel sterkte voor nabestaanden, bestuurster en hulpverleners!
Cookie-instellingen beheren