Weerbericht:
Wolkenvelden. In het zuiden eerst lokaal dichte mist, vanmiddag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeersborden opgeblazen in Middelburg, één aanhouding

Toegevoegd: 01-01-2021, 16.33 uur
Verkeersborden opgeblazen in Middelburg, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Omstreeks 04.15 uur in de Nieuwjaarsnacht meldden omwonenden van de Grote Sternstraat in Middelburg dat een groep jongens in de buurt behoorlijk wat overlast veroorzaakte met hun zware knalvuurwerk. Ook zouden er verkeersborden zijn opgeblazen. Agenten gingen ter plaatse om poolshoogte te nemen.


Bij de skatebaan zagen de politiemensen een groepje jongens rondhangen. Zij renden weg toen ze de politie in het oog kregen. Na een korte achtervolging kon één jongen worden staande gehouden. Hij bleek in het bezit van acht Cobra’s. 

De 19-jarige jongen is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft hij de nacht moeten doorbrengen. De Middelburger is gehoord door rechercheurs. Tegen het eind van de ochtend is hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. Lindenbergh (2-1-2021 om 12:17)
Hele wijk wordt geterroriseerd door paar lozers. Zware werkstraf is op zijn plaats.
Cookie-instellingen beheren