Weerbericht:
Bewolkt en kans op lichte regen. Donderdag meer regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politiehond zoekt minderjarige jongens na vernieling

Toegevoegd: 03-01-2021, 09.35 uur
Politiehond zoekt minderjarige jongens na vernieling
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEERENHOEK - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in ’s-Heerenhoek twee minderjarige jongens bekeurd vanwege baldadigheid. Het betreffen twee 17-jarige inwoners van het dorp.


Om ongeveer 02.45 uur meldde een getuige dat er jongens op het dak van de sporthal in de Pastoor Fronhoffstraat klommen. Het signalement van de jongens werd doorgegeven en meerdere agenten gingen in de buurt op zoek. Door hen werd geconstateerd dat de regenpijp van de sporthal vernield was. Of er nog meer schade is aangericht zal in de loop van de zondag bekeken worden.

De getuige meldde ondertussen dat de jongens zich hadden verstopt in de bosjes. Een hondengeleider werd ter assistentie opgeroepen. Toen gewaarschuwd werd dat de hond ingezet zou worden en de politiehond in de bosjes ging zoeken vloog één van de jongens uit de bosjes. Hij rende recht in de armen van één van de agenten. De andere jongen werd liggend in de bosjes aangetroffen. De ouders van beide jongens zijn in kennis gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-1-2021 om 07:09)
ouders vinden jullie je eigen niet schuldig dat jullie kinderen op dien tijd niet thuis horen te zijn gezien de gevolgen plaats vinden waar jullie verantwoordelijk zijn en dus hier de schade moet betalen die ontstaan is
Bertus (4-1-2021 om 00:38)
@peter. Dan hebben de abbonnees waarschijnlijk geen krant. Maar ik sta achter je standpunt! Schade op vernielers verhalen.
bram goeree (3-1-2021 om 13:37)
alle schade laten vergoeden en een flinke bekeuring .maar het zal weer wel een praatje worden van dat mag je niet meer doen hoor .daar zijn die snotneuzen tegenwoordig echt niet meer van onder de indruk .wanneer het hun of hun ouders geld gaat kosten dan word dit anders
Peter (3-1-2021 om 12:03)
Daders de schade laten betalen, en ouders laat uw kroost dit betalen door een krantenwijkje elke ochtend om 5 uur opstaan, hebben ze in de avond geen puf meer om te vernielen.
Cookie-instellingen beheren