Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie betrapt bestuurders onder invloed van drugs

Toegevoegd: 03-01-2021, 15.40 uur
Politie betrapt bestuurders onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De politie heeft zaterdagzijn twee verdachten aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs.


Op de A58, ter hoogte van Krabbendijke, werd zaterdagavond rond 18.20 uur een personenauto gecontroleerd. Van de bestuurder van de auto, een 22-jarige man uit Koudekerke, werd een speekseltest afgenomen. Die bleek positief. De man is meegenomen naar het politiebureau om daar een verklaring af te leggen.

Een GGD-arts kwam naar het bureau om een bloedmonster af te nemen. Dit monster is opgestuurd naar het NFI, daar wordt het onderzocht. Als de uitslag van het onderzoek bekend is neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.

Diezelfde procedure gaat lopen voor een 33-jarige man uit Steenbergen. Hij was de bestuurder van een auto die omstreeks 16.05 uur gecontroleerd werd op de A58 ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke. De speekseltest wees uit dat hij onder invloed was van THC, de werkzame stof in hasj en wiet. Beide mannen kregen een rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-1-2021 om 07:02)
Rijverbod van 24 uur zou dat de straf zijn en verder geen gevolg hebben
Cookie-instellingen beheren