Weerbericht:
Bewolkt en kans op lichte regen. Donderdag meer regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bejaarde bestolen door chocoladeverkoper

Toegevoegd: 04-01-2021, 07.11 uur
Bejaarde bestolen door chocoladeverkoper
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is zondagmiddag een bejaarde man bestolen door iemand die bij hem aan de deur chocolade probeerde te verkopen.


De verkoper zou rond 15.15 uur aan de deur hebben gestaan bij een 91-jarige bewoner van de H.A. Fonteinestraat. "Uiteindelijk is hierbij de portemonnee uit de woning weggenomen met daarin enkele tientallen euro's", zo meldt de politie.

Volgens de politie is de verkoper tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij was circa 1.65 meter lang en had een blanke huidskleur. De politie vraagt mensen die de man ook aan de deur hebben gehad of zich te melden. Ook mensen die de man wellicht hebben zien lopen worden gevraagd om te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (4-1-2021 om 21:33)
Dit is triest ,.als jeoud ben en dan zoo behandeld word .Als ze dader vinden .OPSLUITEN VOOR 5 jaar .
Cookie-instellingen beheren