Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel hulpverleners voor ernstig incident Zoutelande

Toegevoegd: 04-01-2021, 07.20 uur - Update: 04-01-2021, 12.48 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Vanochtend vroeg zijn veel hulpverleners afgegaan op een melding van een medische noodsituatie in een woning in Zoutelande.


Vijf politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumateam werden rond 05.15 uur naar de Timmermansstraat in het dorp gestuurd. Het traumateam kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse. Wel kwam een arts van de huisartsenpost naar de woning waarin het incident zich afspeelde.

Volgens een woordvoerder van de politie was sprake van een puur medisch incident en worden daarom geen nadere mededelingen gedaan.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
San (8-1-2021 om 19:18)
Wat een verschrikkelijke gebeurtenis, hier zijn geen woorden voor. Mijn medeleven gaat uit naar alle nabestaanden. Heel veel sterkte toegewenst.
Louisa (5-1-2021 om 15:44)
As je weet wat er gebeurt is dan snap je wel waarom dat nergens nog vermeld staat Ad!! Stel je voor dat deze mensen waar t om te doen is zulke achterlijke reacties nog te lezen krijgen !!
ad (4-1-2021 om 21:43)
5 politieauto's pus 2 ambulances, dan verwacht je dat er wel eens een moord gepleegd is. En nu weten we nog niets, zeker ook weer vanwege de privacy.
Elena (4-1-2021 om 21:30)
Hopelijk hebben Jaap en Peter nooit hulp nodig.....
Henk (4-1-2021 om 19:09)
Beste Peter. Ik zal proberen het netjes uit te leggen aangezien je overduidelijk geen flauw idee hebt waar je het over hebt. Politie agenten kunnen reanimeren, ook kinderen. Politie agenten zijn vaak sneller ter plaatse dan een ambulance. Bij een reanimatie telt elke seconde. Dat is de reden dat de politie mee rijdt. Loeiende sirenes heeft met wet en regelgeving te maken namelijk of je voorrang voertuig bent ja of nee. Probeer je eerst wat in te lezen voordat je dit soort kritiek levert op hulpverleners die hun stinkende best doen.
Noud (4-1-2021 om 18:47)
Peter en jaap wat is het probleem al sturen ze der 10 en met nog meer geluid kansloos zulke opmerkingen tot dat het voor jullie zelf of naaste is
Cookie-instellingen beheren