Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

A58 richting Goes afgesloten na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 04-01-2021, 18.22 uur - Update: 04-01-2021, 19.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De A58 in de richting van Goes is op dit moment afgesloten na een ongeluk tussen Arnemuiden en ’s-Heer Arendskerke. Er zijn meerdere gewonden.


Ter hoogte van het Mallardviaduct kwamen rond 17.50 uur een personenauto en een bestelauto met elkaar in botsing. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar zeker is wel dat de bestelauto tegen de vangrail reed en vervolgens onder het spoorwegviaduct op zijn kant tot stilstand kwam.

Meerdere brandweerploegen werden opgeroepen om hulp te verlenen. De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Hij is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Bij het ongeluk raakten nog zeker twee andere personen gewond. De komst van de opgeroepen traumahelikopter kon worden geannuleerd.

Na het ongeluk werd de snelweg richting Goes al snel volledig afgesloten vanaf het Shell-tankstation bij Arnemuiden. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de omleidingsroute U21 langs Lewedorp. Rond 19.30 uur was de weg nog altijd dicht. Hoelang de A58 nog afgesloten blijft, is nog niet bekend. Inmiddels is wel al een bergingsbedrijf ter plaatse.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (5-1-2021 om 00:32)
Na dat viaduct zit er even een soort van put in de rechterstrook en daar kun je door verrast worden dus wellicht kan er door wegbeheer naar gekeken worden?
Koos P. (4-1-2021 om 23:49)
@Grote Smurf, dus u wilt borden plaatsen voor de mensen die niet op zitten te letten? Ik denk dat ze beter wat van die nieuwe gsm-detectiecamera's op het viaduct kunnen plaatsen.
Sjaak. (4-1-2021 om 22:31)
Als ik zo de achterklep bekijk van die bestelauto die opengedrukt is, en dan de belading zie die er al uit puilt, dan denk ik aan overbelading. En is deze auto waarschijnlijk aan het slingeren geraakt. Omdat daar , inderdaad een 'kronkel' in die weg zit. Hopelijk mogen de gewonden er goed van af komen!
Shaak (4-1-2021 om 21:42)
Hou nou eens een x op met oordelen als je niet weet hoe of wat man Ik hoop op een goeie afloop sterkte
Loes (4-1-2021 om 20:59)
Hoe krijg je het voor elkaar op een rechte stuk, dan leg je mekaar toch dwars, zelfs als je wil inhalen speelt men een spel met je.
Grote Smurf (4-1-2021 om 20:28)
Wat ik daar al vaak heb zien gebeuren is dat een auto daar (ondanks dat het een recht stuk weg lijkt) op de andere weghelft terecht komt. Nu zit ik niet in de wegenbouw dus ik zal niet oordelen waarom die weg niet gewoon recht loopt. Er zit daar aan beiden kanten een hele flauwe onopvallende bocht in dat stukje traject met hoogteverschil die niet opvalt. Zelfs een vrachtwagen zag ik daar een keer op de inhaalstrook belanden. Het zou misschien niet onverstandig zijn om hier eens een waarschuwingsbord voor te plaatsen. Anders is het gewoon wachten op het volgende ongeluk. Niet dat het vaak fout gaat maar toch. Zeker in deze tijd van mobielverslaafde bestuurders.......
Cookie-instellingen beheren