Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij frontale aanrijding Axel

Toegevoegd: 04-01-2021, 23.03 uur - Update: 04-01-2021, 23.08 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een frontale botsing op de Zuidsingel (N686) in Axel zijn maandagavond twee personenauto’s beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


De auto's kwamen rond 21.45 uur met elkaar in botsing bij een wegversmalling, kennelijk na een misverstand over wie de ander voorrang zou verlenen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar na controle bleek er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden.

Bergers van Kuzee en De Moor kwamen ter plaatse om de betrokken voertuigen te takelen. Door de botsing ontstond een vloeistoflekkage. De politie en de berger hebben samen de rommel opgeruimd. Vanwege de aanrijding was de weg ter plekke tot zeker 23.15 uur volledig gestremd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F.Jansen (5-1-2021 om 06:45)
Ik heb deze situatie ook al eens voorgelegd bij ""meldverkeersonveilige situaties"" Hier kreeg ik als antwoord op terug dat men het wel veilig genoeg vond. Als er niets aan aanpassingen gedaan word qua infrastructuur, plaats dan toch simpelweg ronde borden met een PIJL er in welke bestuurder er voorrang heeft.
Piet Polletiek (5-1-2021 om 00:57)
Eindelijk na jaren is het eindelijk daar eens prijs! Wegversmallingen zonder voorrangsregeling van 1 van de 2 zijden, moest eens een keer fout gaan. Hier wordt dikwijls het recht van de snelste/sterkste uitgeprobeerd! Een verkeerde bezuiniging van de zogenaamde verkeersdeskundige van de gemeente Terneuzen. Van deze verkeersdeskundige zijn al meer rare bedenksels gevonden maar nog niet opgelost. o.a. een gesloten verklaring van Reuzenhoek voor auto's die geen bestemmingsverkeer zijn, zonder dat je van te voren gewaarschuwd wordt en niet kunt omkeren! Deze man is alle gevoel voor realiteit kwijt!
Natasja (4-1-2021 om 23:47)
Toevallig heb ik een tijdje geleden contact opgenomen met de gemeente over de Zuidsingel.. Ik woon in Axel en het is elke keer inschatten wie of wat er eerst door de versmalling komt.. Hierbij komt soms ook het menige getoeter en gemiddelvinger voorbij! Is het het nu echt zo moeilijk om 6 verkeersborden aan te schaffen met pijlen die aangeven wie of wat er voorrang heeft! Succes voor de betrokkene met de schade en de ellende.. geen leuk begin van het nieuwe jaar :-(
F.Jansen (4-1-2021 om 23:24)
Weer Raak!!, sterkte voor de betrokkenen en hulpverleners. Wanneer wordt er aan die onveilige wegversmallingen een keer een eind gemaakt. Hoeveel ongelukken moeten er blijven gebeuren? Deze weg-situatie moet echt gaan veranderen om de snelheid op 50 km/u te houden. Deze methode werkt niet. Niet iedereen is een heer in het verkeer. Soms weet je niet wie er de voorrang neemt of hem aan je geeft. Wegbeheerder,,,,AUB,,,,doe er wat aan, want er zullen helaas nog meer ongevallen volgen..
Cookie-instellingen beheren