Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij frontale aanrijding Axel

Toegevoegd: 04-01-2021, 23.03 uur - Update: 04-01-2021, 23.08 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een frontale botsing op de Zuidsingel (N686) in Axel zijn maandagavond twee personenauto’s beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


De auto's kwamen rond 21.45 uur met elkaar in botsing bij een wegversmalling, kennelijk na een misverstand over wie de ander voorrang zou verlenen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar na controle bleek er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden.

Bergers van Kuzee en De Moor kwamen ter plaatse om de betrokken voertuigen te takelen. Door de botsing ontstond een vloeistoflekkage. De politie en de berger hebben samen de rommel opgeruimd. Vanwege de aanrijding was de weg ter plekke tot zeker 23.15 uur volledig gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
voormalig gemeente raadslid (5-1-2021 om 15:38)
Helaas geeft gemeente Terneuzen geen ene moer om Veiligheid . want ZIJ hebben het verzonnen, dus wat je ook zegt ZIJ hebben gelijk ! En laten we wel wezen het is niet in Terneuzen zelf dus daar is geen geld voor . het is al zo vaak aangekaart , maar ach geen dode dus geen probleem toch.
Sjakie (5-1-2021 om 15:25)
Het is inderdaad absurd dat je eerst met je lichten moet knipperen om aan te geven dat de ander voor mag. Twee verkeersborden, zoals die ook bij de tennisvelden bij Sint Jansteen staan, of op de weg tussen Heikant en Koewacht, en de situatie (en frustratie) is opgelost.
bram goeree (5-1-2021 om 14:37)
deze vorm van snelheid remmers zijn waardeloos .de meeste geven gas bij om er als eerste door te zijn .ruim deze rotzooi op en leg er verkeersdrempels .dat remt ook af maar daar kan je wel beiden tegelijk over
Pjotr (5-1-2021 om 13:44)
Vraag me af wie de verkeersdeskundige is in Terneuzen; heb ook wel eens een klacht ingediend bij de gemeente. Er werd begrip getoond(goed opgeleid) en vervolgens moest ik maar een onveilige verkeerssituatie melden. daar kreeg ik het advies om maar een buurtactie te starten. Ga daar geen tijd meer in steken. Er wordt dus gewoon niet geluisterd naar de burgers.
AntiGSM (5-1-2021 om 09:33)
Het is dan ook al jaren een belachelijke verkeerssituatie daar. Vlak voor de versmallingen wordt er vaak nog wat extra gas gegeven en dan is het spannend wie er eerst afhaakt en de ander laat voorgaan. Stomme situatie en volgens mij nergens voor nodig, zou gewoon zonder deze gevaarlijke versmallingen kunnen. Ik denk dat er in de huidige situatie harder gereden wordt als zonder versmallingen.
Johan (5-1-2021 om 09:27)
De Zuidsingel is ongelukkig ingericht. Bij deze versmallingen heeft de brutaalste bestuurder voorrang. Wanneer je allebei niet bang en ook nog eens brutaal bent, dan is zo'n aanrijding het gevolg. Dit was niet de eerste keer dat er een frontale aanrijding plaatsvindt op de Zuidsingel en het zal ook wel niet de laatste keer zijn geweest.
Cookie-instellingen beheren