Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto hangt boven sloot na ongeluk Scherpenisse

Toegevoegd: 05-01-2021, 22.56 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Een BMW is vanavond in Scherpenisse hangend boven een sloot tot stilstand gekomen na een eenzijdig verkeersongeluk. De bestuurder raakte gewond.


De bestuurder van de auto raakte rond 21.15 uur bij de Veerdijkseweg de macht over het stuur kwijt. Zijn voertuig belandde in de linkerberm en raakte een kastje en een boom. Vervolgens kwam de auto zogezegd boven een sloot tot stilstand. Voor de automobilist werd een ambulanceteam gewaarschuwd. Dit heeft hem na onderzoek ter plekke overgebracht naar een ziekenhuis in de regio.

Door het ongeluk ontstond een brandstoflekkage. Het waterschap Scheldestromen is hiervan op de hoogte gebracht. De politie beveiligt de incidentlocatie in afwachting van de komst van een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren