Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Ichelle van de Velde uit Oostburg vermist

Toegevoegd: 06-01-2021, 19.30 uur
De vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg.
De vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

OOSTBURG - De politie heeft vandaag het signalement en een foto van de sinds 16 december vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg gepubliceerd. De familie van de 29-jarige Ichelle riep eerder al op om naar haar uit te kijken.


Sinds de vermissing staan familie en politie voor een raadsel. Op 14 december in de avonduren heeft de oma van Ichelle haar voor het laatst fysiek gezien. On 15 december omstreeks 14.30 uur is Ichelle mogelijk gezien door een bekende op het Ledelplein in Oostburg. Sindsdien ontbreek ieder spoor.

Op 23 december is de vrouw officieel gesignaleerd, zodat nationale en internationale politie-instanties kennis hebben van haar vermissing. Om bekendheid te vergroten van de vermissing heeft de politie vandaag een oproep met een foto en haar signalement op de website gepubliceerd.

Maandag 4 januari kreeg de Zeeuwse recherche een bericht namens de Spaanse politie dat Ichelle vermoedelijk op 2 januari bij een illegaal feest in Barcelona was gearresteerd. Een van de organisatoren bleek een 29-jarige Nederlandse vrouw. Tot en met dinsdagmiddag werd naar bevestiging en zekerheid van dit bericht gezocht, toen uiteindelijk bleek dat deze vrouw helaas niet Ichelle was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (8-1-2021 om 15:07)
Zeker verschrikkelijk.Maar we weten niet wat er met haar is gebeurd.Hoop dat ze gauw gevonden mag worden.maar ook in goede gezondheid. STERKTE VOOR HAAR EN FAM
bert (7-1-2021 om 19:16)
verschrikkelijk zoiets! Wat zal die familie in spanning zitten! Sterkte toegewenst! Dit is zo schrijnend! Dat je helemaal niets weet! Laten we hopen op goede afloop!
Cookie-instellingen beheren