Weerbericht:
In de loop van de dag meer bewolking, later van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Ellewoutsdijk op slot na hennepkwekerij

Toegevoegd: 07-01-2021, 18.09 uur
Woning Ellewoutsdijk op slot na hennepkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - Burgemeester Gerben Dijksterhuis heeft besloten een woning in Ellewoutsdijk te sluiten omdat daar in oktober vorig jaar een hennepkwekerij werd aangetroffen.


De politie trof tijdens een onderzoek naar het vervaardigen van verdovende middelen een hennepkwekerij aan in de woning. Men trof er onder meer vier volledig ingerichte kweekruimtes aan. De politie trof ruim 550 hennepplanten, 55 speciale lampen, 9 aan- en afzuiginstallaties, een automatisch bevloeiingssysteem en speciale koolstoffilters aan. Ook werd er illegaal stroom afgetapt.

Hieruit concludeert burgemeester Dijksterhuis dat het gaat om een handelshoeveelheid drugs en heeft hij besloten om de woning voor de duur van drie maanden te sluiten. Het pand is op donderdag 7 januari afgesloten en verzegeld door politie en de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren