Weerbericht:
Opklaringen, lokaal nog een enkele bui. Morgen vrij zonnig en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand verwoest schuur in Waarde

Toegevoegd: 08-01-2021, 01.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

WAARDE - Een felle uitslaande brand heeft vanavond in Waarde een schuur volledig in de as gelegd. Er raakte niemand gewond.


De brand werd rond 23.30 uur opgemerkt in de schuur achter een woning aan de Kerkweg. Direct werden er twee blusvoertuigen, een autoladder en een waterwagen opgeroepen. Volgens de brandweer stonden er voertuigen in de schuur waaronder een shovel. Vanwege de hoge vlammen was de eerste inzet het voorkomen van uitbreiding naar de naastgelegen woning. De schuur kon niet meer worden geblust. De brand zorgde voor een forse rookontwikkeling.

Voor zover bekend zijn er geen mensen of dieren gewond geraakt. Rond 00.45 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Twee blusvoertuigen blijven nog ter plaatse voor nabluswerkzaamheden. Dit zal nog enige tijd duren waardoor er af en toe overlast kan ontstaan door rookontwikkeling.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren