Weerbericht:
Zonnige perioden, vanavond in het noorden regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Auto in de sloot Hoedekenskerke, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 08-01-2021, 03.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEDEKENSKERKE - De hulpdiensten zijn afgelopen nacht met spoed uitgerukt na een melding van een ongeluk bij Hoedekenskerke. 


Rond 02.00 uur werd er melding gemaakt van het eenzijdige ongeluk op de ‘s-Gravenpoldersestraat. Zowel de politie, ambulance en de brandweer gingen met spoed ter plekke. In de sloot troffen de hulpdiensten een zwaar beschadigde auto aan, maar een bestuurder was niet meer op de plaats van het ongeluk aanwezig.

Door de brandweer is in de omgeving gezocht naar de bestuurder, maar deze werd niet meer aangetroffen. Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de auto weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
clen de kraker (8-1-2021 om 09:35)
via kenteken kom de eigenaar wel tevoorschjn
meedenker (8-1-2021 om 08:14)
Er gebeuren toch wel erg vaak eenzijdige ongevallen in Zeeland , ik vraag mij af of er ook naar de oorzaak wordt gezocht ik kan mij niet van de indruk onttrekken dat afleiding door communicatie apparatuur (telefoon) ed de boosdoener hiervan is. In dit geval zijn er vermoedelijk geen gewonden gevallen en zit de pijn in de financiƫle hoek.
AntiGSM (8-1-2021 om 08:10)
Dan weten we weer genoeg zullen we maar zeggen, hopen dat ze de bestuurder kunnen vinden en alcohol of drugs gebruik kunnen vaststellen.
Cookie-instellingen beheren