Weerbericht:
Perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel vanwege kans op gladheid

Toegevoegd: 08-01-2021, 17.14 uur
Code geel vanwege kans op gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor vrijwel het gehele land waarschuwingscode geel ingesteld vanwege de kans op lokale gladheid.


Vanavond en vannacht is volgens de meteorologen van het KNMI in het hele land met uitzondering van de Waddeneilanden kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. In de loop van de zaterdag verdwijnt de gladheid weer, zo zegt het KNMI.

Code geel is van kracht tussen vanavond 21.00 uur en zaterdag 11.00 uur. Het KNMI adviseert verkeersdeelnemers uit alle categorieën in deze periode hun rijgedrag aan te passen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (8-1-2021 om 19:28)
@Peter, je hebt helemaal gelijk! Maarruh iedereen rijdt tegenwoordig toch al naast de weg of het nu 0 of 30 graden is, glad of niet, ze kijken of op hun superveilige dashboardscherm (met achterlijke bediening), of ze zijn bezig met de telefoon of er sprake van drugs, alcohol of ballonnetjes. Dus wat maakt dat beetje glad dan nog uit?
Peter (8-1-2021 om 17:36)
Nederland opgepast, Trienen worden stilgelegd, vliegtuigen aan de grond allemaal naar de supermarkt om voor 14 dagen voedsel in te slaan. WANT er wordt een vlokje sneeuw verwacht !!!!! Hoe zou het er eigenlijk in Siverie en Noorwegen aan toegaan ??
Cookie-instellingen beheren