Weerbericht:
Zonnige perioden, vanavond in het noorden regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto's beschadigd bij ongeluk bij afslag A58

Toegevoegd: 08-01-2021, 17.22 uur - Update: 08-01-2021, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een Audi en een Fiat zijn vanmiddag beschadigd geraakt bij een verkeersongeval op de A58 bij Oost-Souburg. Niemand raakte gewond.


Bij de afslag vanaf de snelweg richting het bedrijventerrein kwamen op de rijbaan richting Bergen op Zoom rond 16.10 uur twee auto’s met elkaar in botsing: een rode Fiat Punto en een Audi S5 coupe. Het laatstgenoemde voertuig had volgens de RDW bij de aanschaf eind 2018 een catalogusprijs van bijna 86.000 euro.

Geen van de beide betrokkenen raakte gewond. Wel moesten de beide voertuigen worden getakeld. Kuzee nam de berging voor zijn rekening. De politie nam verklaringen op en weginspecteurs van Rijkswaterstaat zetten tijdelijk de afslag af. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Mogelijk was nog een derde voertuig bij het incident betrokken, maar de politie doet hier nog onderzoek naar.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (14-1-2021 om 04:31)
Liever domme opmerkingen plaatsen dan op nutteloze kruistocht tegen mobieltjes, zulke trieste vooringenomen vrienden hoef ik niet. En dat “niks te verbergen” argumentje slaat ook nergens op, dat is geen excuses nog een vrijbrief, en ga nou maar weer lekker die vervelende jongeren in de gaten houden ofzo en de politie bellen.
Bestuurder witte Audi (13-1-2021 om 00:36)
@E.H V G, Wat fijn dat er getuigen zijn! Wellicht kunnen ze zich melden bij de politie? In het ene bericht heb je het zelf gezien maar nu zijn er "schijnbaar" nog andere getuigen, das toch wel heel toevallig! Enfin, de politie zoekt wel uit of er te hard gereden is of niet, ik kan je het antwoord wel alvast verklappen, dat werd er niet. Optrekken met dit voertuig is net iets anders dan met uw treurige vervoersmiddel en dan lijkt het in uw ogen al snel heeeeel hard te gaan natuurlijk, dat begrijp ik wel. Tip van mijn kant; Je zou op internet wat minder onzin berichten kunnen zitten tikken zodat je wat meer tijd overhoud om te werken voor een mooie auto. Voor de serieuze lezers: Er worden nog steeds getuigen gezocht.
E.H V G (11-1-2021 om 20:39)
Er zijn schijnbaar getuigen gevonden die weten dat die witte veel te hard reed (iig geen 100!) En als je door je eigen schuld dus dan er bovenop klapt is het je eigen domme schuld..
AntiGSM (10-1-2021 om 12:58)
@Timsalabim, je zal nooit m'n vriend worden met je domme opmerkingen. Als je nu ziet dat de bestuurder van de witte Audi hier vraagt om videomateriaal en getuigen dan geeft dat duidelijk aan dat deze man niets te verbergen heeft! Integendeel, als hij deel zou nemen aan een zogenaamde verkeersruzie dan zou hij hier echt niet vragen om deze beelden/verklaringen, deze zouden dan alleen maar tegen hem gebruikt kunnen worden.
Timsalabim (9-1-2021 om 14:53)
Stelletje heethoofden hier; betrof een ordinaire verkeersruzie!
Bestuurder witte Audi (8-1-2021 om 19:43)
Heeft u dit zien gebeuren of wellicht camera beelden, graag contact opnemen met de Politie Voor degene die doorreed, we gaan je vinden, vroeger of later.
Cookie-instellingen beheren