Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrakenreeks winkels Oost-Souburg en Vlissingen

Toegevoegd: 08-01-2021, 19.01 uur
Inbrakenreeks winkels Oost-Souburg en Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De afgelopen twee weken hebben inbrekers ingebroken in zeven winkels in Oost-Souburg en Vlissingen. De politie roept mensen daarom op om alert te zijn en verdachte situaties onmiddellijk te melden via 112.


Vanaf Eerste Kerstdag tot en met vandaag werd ingebroken in vier winkels in Vlissingen. Het gaat om zaken aan de Paauwenburgweg, de Paul Krugerstraat, de Scheldestraat en de Walstraat. In dezelfde periode vonden ook drie inbraken plaats bij winkels aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg.

De inbraken vonden plaats rond middernacht en in de vroege ochtend. De dader(s) kwamen volgens de politie vaak binnen door een deur te vernielen. "De buit bestond meestal uit geld en diverse artikelen uit de winkelvoorraad", zo laat de politie vanavond weten via een persbericht.

Tips over de inbraken zijn van harte welkom bij de politie. Mensen die een verdachte situatie zien, worden gevraagd om niet te twijfelen en direct het alarmnummer 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren