Weerbericht:
Enkele mistbanken. Overdag in de kustgebieden lage bewolking, elders zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit na vreemde lucht en sissend geluid

Toegevoegd: 09-01-2021, 09.47 uur
Brandweer rukt uit na vreemde lucht en sissend geluid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De brandweer is vrijdagmorgen uitgerukt nadat melding was gemaakt van een gaslucht en een sissend geluid in Sas van Gent.


Het vermeende gaslek werd rond 11.10 uur ontdekt bij de kruising van de Tweekwartweg en de Valckeweg. Na de melding rukte de brandweer met spoed uit en ook DNWG werd ingeschakeld.

Uiteindelijk bleek het sissende geluid afkomstig te zijn uit een gasverdeelstation. Van een gaslek bleek ook geen sprake te zijn. "Dit geluid is te horen wanneer het station in gebruik is en geeft geen gevaar voor de omgeving. De geur kwam vermoedelijk van de naastgelegen industrie", zo meldt de brandweer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren