Weerbericht:
Zonnige perioden, vanavond in het noorden regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee ongevallen op gladde oprit A58 Goes

Toegevoegd: 09-01-2021, 10.02 uur - Update: 09-01-2021, 10.07 uur
Bij de ongevallen raakte niemand gewond.
Bij de ongevallen raakte niemand gewond.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Bij knooppunt De Poel in Goes zijn vanochtend twee ongevallen gebeurd, vermoedelijk als gevolg van plaatselijke gladheid. Er is niemand gewond geraakt.


Het eerste ongeluk op de oprit van de Deltaweg (A256) naar de A58 vond rond 07.25 uur plaats. Het tweede ongeluk gebeurde kort voor 09.00 uur. In beide gevallen was sprake van een personenauto die van de weg was geraakt. Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om de beide voertuigen te takelen.

Het KNMI kondigde gisteren al code geel af vanwege verwachte gladheid in vrijwel het gehele land. Vanochtend werd hier code oranje van gemaakt voor het midden en noorden van het land. Code geel geldt voor Zeeland nog tot 11.00 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (10-1-2021 om 00:53)
@Koos P. Wat fijn dat jij mij bij diverse berichten voorziet van alle details over hoe het echt zit zonder enige inhoud. Bij een vorig bericht ook al. :) Wat jij niet begrijpt is dat je gewoon kunt zien of een wegdek glad is door naar de glinsteringen op het wegdek te kijken. Ben trouwens vrachtwagenchauffeur en heb met vrachtwagens BMW's (achterwiel aandrijving) ingehaald in de sneeuw omdat ze niet vooruit kwamen. Fijn dat jij mij leert hoe het er op de weg aan toe gaat. Dank hiervoor.
Koos P. (9-1-2021 om 20:04)
@Grote Smurf: Vroeg in de ochtend, weinig verkeer. Weggedeeltes kunnen opnieuw bevriezen, dus helemaal niet vreemd dat het op sommige plekken verraderlijk glad kan zijn. Maar fijn dat u het beter weet.
Grote Smurf (9-1-2021 om 13:56)
Was het strooizout op? Wel knap hoor om dit op een snelweg met vloeiende bochten voor elkaar te krijgen.
Cookie-instellingen beheren