Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Reanimaties in Scherpenisse en Tholen

Toegevoegd: 09-01-2021, 10.09 uur
Reanimaties in Scherpenisse en Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie en de ambulancedienst zijn vannacht en vanochtend opgeroepen voor reanimaties in Scherpenisse en Tholen. Voor de melding in Tholen werd ook een traumateam opgeroepen.


De melding in Scherpenisse was even na middernacht. Zowel de politie als de ambulancedienst gingen nog ter plaatse maar de patiënt is ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten toch overleden, zo meldt de politie op social media.

De tweede reanimatiemelding was rond 06.10 uur in een woning aan de Hoogaarsstraat in Tholen. Voor deze melding werd eerst de Rotterdamse en later de Nijmeegse traumahelikopter opgeroepen, maar geen van beide traumateams kwam daadwerkelijk ter plekke. Politiemensen, ambulancemedewerkers en burgerhulpverleners schoten nog wel te hulp maar ook deze patiënt heeft het niet gehaald, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren