Weerbericht:
Vannacht vooral in het noorden en westen mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw omgekomen bij ongeluk Philippine

Toegevoegd: 09-01-2021, 12.51 uur - Update: 09-01-2021, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - De bestuurster van een auto is vanochtend om het leven gekomen bij een ongeluk op de Isabellaweg tussen IJzendijke en Philippine. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Rond 11.30 uur werd melding gemaakt van een auto die van de Isabellaweg was geraakt en op zijn kop in de lager gelegen watergang 'Linie of Passageule' lag. Hierop werden onder meer brandweerduikers met spoed ter plaatse gestuurd. Zij hebben de vrouw uit het voertuig gehaald maar ze bleek al te zijn overleden. De brandweer heeft het voertuig en de omgeving doorzocht maar er werden geen andere personen aangetroffen.

De politie onderzoekt de identiteit van de vrouw en de oorzaak van het ongeval. Specialisten van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) en de Forensische Opsporing (FO) zijn ter plaatse. De Isabellaweg is afgezet. Het voertuig moet nog worden geborgen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Archaios (9-1-2021 om 16:18)
Je zal het bericht maar thuis krijgen. Uw dochter of uw vrouw en/ of moeder komt nooit meer terug... Gecondoleerd met dit verlies. Sterkte voor alle betrokkenen.
Veel sterkte (9-1-2021 om 14:59)
Ontzettend veel sterkte gewenst aan de geliefden en nabestaanden van deze jonge vrouw. Wat triest, er brandt een kaarsje voor haar.
mar (9-1-2021 om 14:21)
Sterkte aan alle betrokken en zeker aan de familie, collega's van de vrouw.
ger (9-1-2021 om 14:16)
pffff das erg
Cookie-instellingen beheren