Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant onwel op politiebureau Terneuzen

Toegevoegd: 09-01-2021, 16.30 uur
Arrestant onwel op politiebureau Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een aangehouden man is zaterdagmorgen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat hij onwel was geworden op het politiebureau in Terneuzen.


De politie werd rond 06.10 uur geïnformeerd over een groepje mannen dat over de Driewegenstraat zwalkte en tegen een bus sloeg. Agenten troffen ter plekke een 18-jarige jongeman uit Terneuzen aan, die amper op zijn benen kon staan en overal tegenaan viel. Ze zagen ook dat hij tegen een auto aanliep en met zijn hoofd tegen de voorruit klapte. De man werd vervolgens aangehouden voor openbare dronkenschap en omdat hij geen identiteitsbewijs kon laten zien.

De Terneuzenaar werd naar het politiebureau in zijn woonplaats gebracht. Tijdens zijn aanwezigheid in het politiebureau viel de man echter af en toe weg. Omdat de aanwezige agenten het niet vertrouwden, werd de ambulancedienst gewaarschuwd. De arrestant werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht, waar hij werd opgenomen.

Omdat de man niet alleen was, gingen agenten rond 07.30 uur nogmaals richting de Driewegenstraat. Op de Lange Reksestraat zagen zij vervolgens een man over de weg zwalken. In de omgeving zagen zij ook enkele auto's die waren vernield of mogelijk waren opengebroken. Daarom werd deze 19-jarige Terneuzenaar eveneens aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De 19-jarige zit nog vast en wordt vandaag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren